Voetbalreizen Chelsea 

Voetbalreizen naar Chelsea zijn ongekend populair. Elk jaar maken veel Nederlanders de oversteek naar Engeland om een wedstrijd van de Londense topclub te bezoeken. De fantastische sfeer op Stamford Bridge, het geweldige stadion en de vele topspelers maken dat een wedstrijd van Chelsea een unieke ervaring is. Daarnaast is een voetbalwedstrijd van The Blues erg goed te combineren met een citytrip Londen. De stad kent een groot aanbod bezienswaardigheden en toeristische attracties.

Voetbalreizen Chelsea

Zelf je unieke voetbalreis Chelsea organiseren

Een voetbalreis naar Stamford Bridge kun je goed zelf organiseren. Je moet hierbij wel rekening houden met dat de datum en het tijdstip van de wedstrijd pas vier weken van te voren bevestigd wordt door de Engelse voetbalbond. Dat zou dus kunnen beteken dat de wedstrijd die eerst op zaterdagmiddag stond gepland wordt verschoven naar zondag. Als je dan al een vlucht en verblijf hebt vastgelegd kan het betekenen dat je boeking omgeboekt moet worden, daarvoor wordt er meestal extra kosten in rekening gebracht. Je kunt dus het beste wanneer de datum nog niet definitief is alleen je Chelsea tickets kopen. Het is dus aan te raden dat je pas je vervoer en verblijf vastlegt als de speeldatum bevestigd is.

Je kunt op veel verschillende manieren naar Londen, maar de populairste manier is om met het vliegtuig naar de Engelse hoofdstad te gaan. Je bent dan in iets meer dan een uur in Londen. Er zijn veel verschillende vliegmaatschappijen waarmee je de oversteek naar Engeland kunt maken. Het is aan te raden om de vliegtickets goed te vergelijken, dat kan soms honderden euro’s schelen.

Aanbod Number1 Voetbalreizen

Compleet verzorgde Chelsea voetbalreis via een reisbureau

Wanneer je het te lastig vindt om zelf je voetbalreis te regelen is het ook mogelijk om compleet verzorgde voetbalreizen naar Chelsea via een reisbureau te boeken.  Ze beschikken over veel kennis en ze regelen graag voor je de complete reis. Dat houdt in dat ze je vlucht, hotel en natuurlijk je Chelsea wedstrijdtickets regelen. Wanneer je het organiseren van je reis uit handen geeft betekent het niet direct dat je geen voorkeuren mag hebben. Er kan natuurlijk rekening gehouden worden met je voorkeur voor een vlucht en de locatie van je hotel.