Vervoer

Wanneer je van plan bent om op voetbalreis naar Chelsea te gaan zijn er veel verschillende mogelijkheden om naar Londen te reizen. Bij voetbalreizen Chelsea kan je op meerdere manieren afreizen. In Nederland ben je in ruim een uur vanaf Schiphol, Rotterdam, Eindhoven of Eelde op het vliegveld in Londen. Je moet er wel rekening mee houden dat Londen maar liefst zes luchthavens kent. Het ene vliegveld ligt een stuk dichterbij het centrum dan de ander. Het vliegveld London City Airport ligt in principe in de stad en vanaf daar is het maar 22 minuten met de metro naar het centrum. Vanaf de andere vliegvelden ben  je snel een half uur tot een anderhalf uur onderweg naar het hartje van Londen. Houd hier dus rekening mee bij het boeken van je vliegtickets. Het zou natuurlijk zonde zijn als je te laat bij de wedstrijd van Chelsea komt.

Ben je van plan om met het vliegtuig naar Londen te gaan om een topwedstrijd op Stamford Bridge te bezoeken? Dan is het erg aan te raden om je vliegtickets goed te vergelijken, dat kan soms erg veel geld schelen. Je kunt je tickets goed vergelijken via WTC en vliegtickets.nl. Vliegen via Easyjet is vaak de goedkoopste optie om naar Engeland te gaan, maar een goed alternatief is om je vlucht te boeken via KLM of Ryanair. Geef niet onnodig teveel uit voor je vlucht en vergelijk je vliegtickets goed.

 

Alternatieven voor vliegen

Het is niet noodzakelijk om te vliegen voor voetbalreizen Chelsea. Een goed alternatief kan zijn om vanuit Amsterdam de rechtstreekse Eurostar trein te pakken naar Amsterdam. Je bent dan binnen vier uur in het hartje van Londen. Op papier is het reizen met het vliegtuig het snelst, maar in de praktijk hoeft dat lang niet altijd het geval te zijn. Een andere optie kan zijn om de boot te pakken vanuit Hoek van Holland, Calais of Duinkerken. De reisduur is dan wel langer als met het vliegtuig of de trein, maar het reizen over de zee naar Engeland is zeker een aanrader.