Losse tickets Chelsea kopen

In het sfeervolle Stamford Bridge zitten elke thuiswedstrijd ruim 41.000 enthousiaste supporters op de tribunes, die de kampioen van 2017 proberen naar de overwinning te schreeuwen. Wanneer je een wedstrijd van Chelsea wilt bijwonen zijn er veel verschillende manieren om je losse tickets Chelsea aan te schaffen. Op deze pagina vind je meer informatie over het kopen van je Chelsea wedstrijdtickets.

Aanbod Losse tickets Chelsea

Wedstrijdtickets kopen via Chelsea

Het is mogelijk om je Chelsea-tickets bij de club aan te schaffen. Om kaarten te kunnen kopen heb je een gratis account en een creditcard nodig. Zoals bij veel clubs bestaat de kaartverkoop ook bij Chelsea uit meerdere fases. De eerste fases zijn voor leden van de supportersvereniging en seizoenkaarthouders, die extra kaarten kunnen aanschaffen. Wanneer er dan nog kaarten beschikbaar zijn, is het mogelijk om via de ‘General Sale’ tickets te kopen. Helaas is de kans toch wel vrij klein om via de General sale kaarten te kopen. Vooral voor de topwedstrijden in Europa en de Premier League is dat eigenlijk onmogelijk. Wanneer het kopen van kaarten niet lukt of wanneer je het gewoon teveel gedoe vindt, zou je je losse tickets Chelsea kunnen boeken bij een voetbalreisbureau.

Aanbod Voetbalticketshop.nl Chelsea

Betrouwbare tickets Chelsea

Zelf tickets kopen kan dus erg lastig zijn. Gelukkig zijn er verschillende partijen waar je toch je kunt verzekeren van wedstrijdtickets van de wedstrijd naar keuze. Het zou natuurlijk jammer zijn als je wel al je vlucht en verblijf hebt geregeld en dat het niet lukt om aan je wedstrijdtickets te komen. Natuurlijk is een citytrip naar Londen geweldig, maar het wordt natuurlijk nog mooier met een een wedstrijdbezoek aan Chelsea. Om je te verzekeren van tickets zijn er gelukkig verschillende aanbieders waar het mogelijk is om je wedstrijdtickets aan te schaffen.